Ανόρθωση Γλουτών

Οι ενέσιμες θεραπείες για στητούς και ζουμερούς γλουτούς γίνονται με σύγχρονα, εγκεκριμένα υλικά και μας απαλλάσσουν από το χειρουργείο.

Πολλοί από εμάς θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας χωρίς νυστέρι, με πιο φυσικό τρόπο και χωρίς μεγάλο χρόνο ανάρρωσης. Οι καινούριες ενέσιμες θεραπείες σώματος αξιοποιούν το υαλουρονικό οξύ (HYAcorp) και το πολυγαλακτικό οξύ (Sculptra), δύο υλικά που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά για το πρόσωπο. Στους γλουτούς προσφέρουν καλύτερο σχήμα, ανόρθωση και όγκο.

 

SCULPTRA

Η ονομασία του ενέσιμου εμφυτεύματος (filler) Sculptra προέρχεται από την ελληνική λέξη γλυπτική. Η σύνδεση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς το Sculptra αποκαθιστά την απώλεια όγκου και το περίγραμμα μέσα από την παραγωγή δικού μας, φυσικού κολλαγόνου που το υλικό προκαλεί.

Ειδικότερα, το Sculptra είναι ένα είδος απορροφήσιμου ράμματος με τη μορφή σκόνης από την ουσία πολυγαλακτικό οξύ. Μόλις το εισάγουμε με μια μικρή βελόνα σε συγκεκριμένα σημεία στους γλουτούς, το πολυγαλακτικό οξύ σταδιακά διασπάται σε C02 και νερό, με τρόπο απόλυτα βιοσυμβατό και ασφαλές για τον οργανισμό. Το Sculptra έχει λάβει έγκριση χρήσης πάνω από 20 χρόνια από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και ήδη αξιοποιείται για ανάπλαση ρυτίδων του προσώπου και του ντεκολτέ. Στους γλουτούς προσφέρει βαθμιαία βελτίωση σχήματος και ανόρθωση καθώς και μείωση της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα διαρκεί σχεδόν 2 χρόνια. Στις ΗΠΑ αποκαλούν την θεραπεία με το Sculptra για την ανόρθωση γλουτών Sculptra Butt Lift. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα είναι ότι αποφεύγουμε την χειρουργική επέμβαση και την χρήση μόνιμων ενθεμάτων που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν επιπλοκές, έντονο οίδημα, ενώ έχουν μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.  

Οι συνεδρίες με το Sculptra γίνονται ανά μήνα και κατά μέσο όρο χρειάζονται 3 επισκέψεις. Προηγείται τοπική αναισθησία, ενώ η μέθοδος δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου μελανιές και πόνο.

 

HYACORP

Η ανόρθωση και αυξητική γλουτών γίνεται πλέον αναίμακτα και μη χειρουργικά και με υαλουρονικό οξύ, το συστατικό που υπάρχει φυσικά στο σώμα μας. Συγκεκριμένα, το HYAcorp είναι το μοναδικό ενέσιμο εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος που σχεδιάστηκε ειδικά για αύξηση γλουτών, ανόρθωση και διόρθωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, δηλαδή της κυτταρίτιδας. Έχει λάβει έγκριση για ενδείξεις όπως η αποκατάσταση του όγκου και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος (αναίμακτη γλυπτική). Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διαρκείας που φτάνουν έως και 2 χρόνια.
Η αυξητική και ανόρθωση γλουτών με υαλουρονικό οξύ HYAcorp γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι σύντομος, αλλά απαιτείται για λίγες μέρες αποχή από τη γυμναστική, το μασάζ ή την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. σάουνα, έκθεση στον ήλιο). Μετά την θεραπεία, σταδιακά η εικόνα των γλουτών θα φαίνεται καλύτερη χάρη στα υδρόφυλα συστατικά του μορίου και στην ήπια παραγωγή κολλαγόνου. Το πλεονέκτημα του HYAcorp είναι ότι πρόκειται για ένα συστατικό που μιμείται το δικό μας, προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργείο, χωρίς χρήση ενθεμάτων, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

 

Ρυτίδες Επικοινωνία