Θεραπείες Ματιών

Πίλινγκ, ενέσιμες θεραπείες και μη, Carboxy therapy αποκαθιστούν τη νεανική όψη στο βλέμμα και καταργούν ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.

Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής, μπορεί να προδώσει τα συναισθήματά μας, αλλά και το πόσο καλά φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί να προσθέσει χρόνια αν δείχνει κουρασμένη, θλιμμένη από τις ρυτίδες έκφρασης, έχει σακούλες και χαλάρωση.

Πλέον, διαθέτουμε συνδυαστικές τεχνικές που επαναφέρουν με ασφάλεια τη νεανική και ξεκούραστη όψη στην περιοχή των ματιών.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ – BIOREPAIR EYE

Η επαναστατική τεχνολογία Electroporation D-Cool επιτρέπει ανώδυνα, χωρις ενέσεις, τη διείσδυση δραστικών ουσιών για ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Ταυτόχρονα το σύστημα εναλλαγής ζεστού-κρύου που διαθέτει η ειδική κεφαλή, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και ανακουφίζει από το οίδημα (πρήξιμο).

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δεν θα παρουσιάσετε μελανιές. Οι συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες.

 

Θεραπείες Ματιών

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ -ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

Η θεραπεία Prostrolane Blanc-B  με υαλουρονικό και βιομιμητικά πεπτίδια σταδιακά εξαφανίζει μαύρους κύκλους και ρυτίδες. Τα ειδικά πεπτίδια ανώδυνα με ειδική κάνουλα, εισχωρούν στην μελάγχρωση που μπορεί να υπάρχει για χρόνια και λευκαίνει τα μάτια.

Το υαλουρονικό που συνυπάρχει θα προσφέρει προσωρινά ενυδάτωση και αντιγύρανση. Χρειάζονται περίπου 3 συνεδρίες.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ – CARBOXY THERAPY

Η θεραπεία Carboxy Therapy Venusian είναι η ιδανική μέθοδος που αντιμετωπίζει ανώδυνα μαύρους κύκλους, ήπια χαλάρωση, ήπια ρυτίδωση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Με ειδικές μικρές βελόνες χορηγούμε κάτω από το δέρμα ιατρικό CO2 (διοξείδιο του άνθρακα).

Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε τη ροή του οξυγόνου στην περιοχή, τονώνουμε τη μικροκυκλοφορία και ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου. Για μια μέρα θα παρουσιάσετε ήπιο πρήξιμο, το οποίο θα υποχωρήσει. Η μέθοδος Carboxy Therapy είναι ανώδυνη και οι συνεδρίες γίνονται ανά εβδομάδα.

 

ΛΙΠΟΛΥΣΗ (ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΤΙΩΝ)

Η ειδική θεραπεία Prostrolane Inner B SE, σταδιακά εξαφανίζει τις σακούλες στο άνω και κάτω βλέφαρο.

Με σχεδόν ανώδυνες ενέσεις, στοχεύουμε στο λίπος που προβάλλει περιοφθαλμικά, και χάρη στα δραστικά βιοπεπτίδια επιτυγχάνουμε συρρίκνωση των λιποκυττάρων με ασφάλεια.

Για 1-2 μέρες θα παρουσιάσετε ήπιο οίδημα.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες που γίνονται ανά 15 μέρες.

Ταυτόχρονα χάρη στο υαλουρονικό που περιέχεται στο υλικό που εισάγουμε, έχουμε και αντιρυτιδική δράση στην περιοχή.

 

REDENSITY II

Μια ιατρική λύση για τους μαύρους κύκλους και τα κουρασμένα μάτια προσφέρει το Redensity II , το μοναδικό δερματικό εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος με πατενταρισμένη φόρμουλα βιταμινών και υαλουρονικού ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή.

Με μια ατραυματική μικροκάνουλα εισάγουμε το εμφύτευμα ανώδυνα στο «κόψιμο» του ματιού, εκεί όπου υπάρχουν απώλεια λίπους και εμβύθιση.

Τα αποτελέσματα διαρκούν κατά μέσο όρο ένα χρόνο.

 

PLASMA THERAPY

Με την τεχνολογία του πλάσματος, που δρα όπως ο κεραυνός, κάνουμε εστιασμένα επιλεκτική εξάχνωση του δέρματος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος και την εξαφάνιση των ρυτίδων.

Η μέθοδος Plasma therapy είναι ιδανική για τη χαλάρωση στα άνω και κάτω βλέφαρα.

Γίνεται μόνο τους μήνες χωρίς ηλιοφάνεια, γιατί η αποθεραπεία διαρκεί μερικές μέρες και απαιτείται αποχή από τον ήλιο.

Ανάλογα με τις ενδείξεις και τις ανάγκες του δέρματος, αρκούν 1-3 συνεδρίες.

 

CO2 FRACTIONAL LASER

Το επεμβατικό laser CO2 fractional Smart Xide DOT  της Deka είναι η πιο ισχυρή τεχνολογία laser για βαθιές ρυτίδες και ουλές προσώπου.

Στα βλέφαρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία ξανθελάσματα, συριγγώματα και τις περιοφθαλμικές ρυτίδες.

Η θεραπεία με το αφαιρετικό λέιζερ fractional C02 γίνεται μόνο χειμερινούς μήνες και ο χρόνος αποθεραπείας διαρκεί λίγες μέρες.

Επιπλέον, η επέμβαση με το fractional Co2 πραγματοποιείται από έμπειρο δερματολόγο, καθώς πρέπει να χειριστεί με χειρουργική ακρίβεια.

 

ΧΗΜΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το πίλινγκ φαινόλης είναι η πιο δυνατή, μη χειρουργική θεραπεία για τη χαλάρωση και τις ρυτίδες περιοφθαλμικά.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα σε μόλις μία συνεδρία, χάρη στην ασφαλή πατέντα του ειδικού στα peeling Dr. Philippe Deprez που διαθέτει η φόρμουλα Skin Tech Lip & Eyelid.

 

ΤΟ ΠΙΛΙΝΓΚ ΦΑΙΝΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 Τι να γνωρίζετε: Ο χρόνος αποθεραπείας διαρκεί μια εβδομάδα τουλάχιστον, απαιτείται αποφυγή έκθεσης στον ήλιο, γι’ αυτό το πίλινγκ φαινόλης γίνεται μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει γιατί διαρκεί δέκα χρόνια. Για λίγες εβδομάδες η περιοχή των βλεφάρων θα έχει ερυθρότητα, που όμως καλύπτεται με make-up.

 

Επικοινωνία Επικοινωνία