Sensitive skin treatment

Sensitive skin treatment

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ (DERMALOGICA)

Οι θεραπείες που εφαρμόζει ο δερματολόγος για τη ροδόχρου νόσου συμπληρώνονται ιδανικά από την προϊοντική περιποίηση που ακολουθεί στο ιατρείο και στο σπίτι.

Είναι εξατομικευμένη και βασίζεται σε κατάλληλες φόρμουλες με ήπιες συνθέσεις που περιέχουν ουσίες καταπραϋντικές.

Ενδεικτικά, η τοπική αγωγή με την εξειδικευμένη σειρά Ultra Calming της Dermalogica είναι ιδανική για δέρματα ευαίσθητα, αφυδατωμένα, με διαταραγμένο δερματικό φραγμό και ερυθρότητα.

Η σειρά Ultra Calming περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • καθαριστικό προσώπου
  • σέρουμ
  • κρεμοτζέλ για ενυδάτωση

Τα δραστικά συστατικά αυτής της ευχάριστης και αναζωογονητικής θεραπείας για τη ροδόχρου νόσο ή ακμή βασίζονται σε εκχύλισμα γλυκόριζας που μειώνει τους ερεθισμούς, στο piperonal-γλυκοσίδιο που μειώνει την ερυθρότητα, σε φυσική βρώμη μαζί με βήτα γλυκάνη και βιταμίνη Ε που καταπραΰνουν και κάνουν την ερυθρότητα και την αίσθηση τραβήγματος να υποχωρούν.

Επίσης οι ουσίες που χρησιμοποιούμε για τη ροδόχρου νόσο τοπικά περιλαμβάνουν το εκχύλισμα φασκόμηλου που αποκαθιστά τον προστατευτικό λιπιδικό μανδύα και τον χυμό από φύλλα αλόης που ενυδατώνει το δέρμα βαθιά.

Η βελτίωση είναι άμεση και η συγκεκριμένη προϊοντική περιποίηση ενδείκνυται όλο το χρόνο, ιδίως αν είμαστε σε συνθήκες έντονου στρες ή περιβαλλοντικής ζέστης και μόλυνσης.

Επικοινωνία

Επικοινωνία