Φωτοθεραπεία με Skin Ox – Sesderma

Φωτοθεραπεία με Skin Ox – Sesderma

Νικήστε την ακμή με την Φωτοθεραπεία με Skin Ox – Sesderma ! Ο Κουρκουμάς και το φως συνδυάζονται για να ανανεώσουν και να καθαρίσουν το δέρμα σας με την μέθοδο της φωτοθεραπείας ! 

Οι θεραπευτικές δυνατότητες του φωτός στο ανθρώπινο δέρμα είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Στις μέρες μας και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, πολλά δερματικά προβλήματα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη φωτοθεραπεία.

Μάλιστα, ακόμα και η NASA έχει διενεργήσει έρευνες για τη θεραπευτική δράση της και την εφαρμογή της στον καρκίνο. Ωστόσο, μια ένδειξη όπου η χρήση της αποτελεί πλέον ρουτίνα στα ιατρεία είναι η πάθηση της ακμής, όπου τα αποτελέσματα είναι επιστημονικά καταγεγραμμένα.

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ SKIN OX – SESDERMA;

Κατά τη διάρκεια της φωτοθεραπείας, χρησιμοποιούνται ορισμένες φωτοευαισθητοποιές φυτικές ουσίες, όπως ο κουρκουμάς, μια ουσία με αντιοξειδωτική δράση. Τα συστατικά, όπως ο κουρκουμάς, είναι κλεισμένα σε λιποσώματα, δηλαδή μικροσκοπικές κάψουλες που διαπερνούν το δέρμα απελευθερώνοντας τις ουσίες, ώστε να είναι εφικτή η διείσδυσή τους στο δέρμα. Στη συνέχεια, τα πολύτιμα συστατικά αυτών των φυτικών ουσιών ενεργοποιούνται με το κατάλληλο χρώμα φωτός. Η φωτοθεραπεία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη διότι ανανεώνει τα κύτταρα, αυξάνει την αναπνοή στα μιτοχόνδρια και οξυγονώνονται οι ιστοί του δέρματος.

 

Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ

Συγκεκριμένα στην δερματική πάθηση της ακμής επιλέγεται ο κουρκουμάς διότι είναι μία ουσία με αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Με βάση το πρωτόκολλο της Sesderma που ακολουθούμε, ο κουρκουμάς ενεργοποιείται με τη χρήση μπλε φωτός. Το αποτέλεσμα είναι να καταστραφεί το βακτηρίδιο της ακμής, να μειωθεί το σμήγμα και οι πόροι να μικρύνουν. Για μία ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται 6-8 συνεδρίες.

 

Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ SKIN OX – SESDERMA ΣΒΗΝΕΙ ΑΚΜΗ, ΡΥΤΙΔΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα φωτοθεραπείας της SkinOx αφορούν μια ευρεία ποικιλία προβλημάτων του δέρματος όπως ακμή, πανάδες, ρυτίδες και ροδόχρους νόσος. Στην περίπτωση της ακμής, σαν δραστική φωτοευαισθητοποιό ουσία χρησιμοποιούμε το ALA (αμινολεβουλινικό οξύ), μαζί με βιταμίνη Β2 (για διατήρηση υγείας του δέρματος) και υαλουρονικό οξύ (για ενυδάτωση). Αφού αφήσουμε λίγη ώρα το δέρμα να απορροφήσει τις ουσίες αυτές, στη συνέχεια με τον κατάλληλο συνδυασμό ερυθρού και μπλε LED φωτός τις ενεργοποιούμε.

Τα δραστικά προϊόντα οξυγόνου θα περάσουν μέσα στους σμηγματογόνους αδένες και θα προκαλέσουν επιλεκτική καταστροφή αυτών καθώς και του P.Acnes. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός, ενώ οι συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες και γίνονται ακόμα και το καλοκαίρι. Με τη φωτοθεραπεία βλέπουμε ότι ακόμα και σε επίμονες περιπτώσεις ακμής, είναι εφικτό να την αντιμετωπίσουμε χωρίς φάρμακα.

Μετά από κάθε συνεδρία βλέπουμε μείωση των σπυριών άμεσα, μείωση της σμηγματόροϊας και βελτίωση των ουλών. Συνολικά χρειάζονται περίπου 6 συνεδρίες.

Επικοινωνία Επικοινωνία