Φωτοθεραπεία Skin ox για τη Ροδόχρου

Φωτοθεραπεία Skin ox για τη Ροδόχρου

H Φωτοθεραπεία Skin ox για τη Ροδόχρου Νόσο είναι μια μάσκα που εκπέμπει κίτρινο φως συγκεκριμένου μήκους κύματος ενεργοποιεί τις πιο δραστικές ουσίες του πίλινγκ και εξαλείφει την χρόνια ερυθρότητα από το πρόσωπό σας.

Η ροδόχρους νόσος είναι μια συνηθισμένη πάθηση του δέρματος.

Θα την έχετε παρατηρήσει σε ανθρώπους που κοκκινίζουν αρκετά είτε περιστασιακά (π.χ. όταν καταναλώνουν κρασί ή θυμώνουν) ή σε μια κατάσταση που είναι χρόνια.

Η επιστήμη διαθέτει σήμερα ένα πλούσιο θεραπευτικό οπλοστάσιο στο ιατρείο με μεθόδους, όπως η φωτοθεραπεία Skin Ox, αλλά και επιλογές στο σπίτι με εξειδεικευμένες καλλυντικές συνθέσεις.

 

ΠΙΛΙΝΓΚ & ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ SKIN OX

Τα πίλινγκ Skin ox είναι ολοκληρωμένα πρωτόκολλα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου (ακμή, ανανέωση, ροδόχρους νόσος κ.ά.). Όταν η ένδειξη είναι ροδόχρους νόσος η θεραπεία Skin ox ξεκινά με ειδικό ιατρικό, φωτοευαίσθητο πίλινγκ, που σημαίνει ότι οι δραστικές ουσίες ενεργοποιούνται με την φωτοθεραπεία.

Στην περίπτωση της ροδόχρου νόσου, η δερματολόγος εφαρμόζει το Skin ox peeling redness και στην συνέχεια απλώνει ένα κοκτέιλ με δραστικές ουσίες. Ο ενδιαφερόμενος φορά μια μάσκα που εκπέμπει κίτρινο φως στο πρόσωπο. Το κίτρινο φως ενεργοποιεί τις φωτοευαίσθητες ουσίες ώστε να δράσουν. Το πίλινγκ Skin ox προσφέρει αντιμικροβιακή δράση, ενώ διεγείρει την οξυγόνωση τοπικά.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ SKIN OX ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ

Η μέθοδος του πίλινγκ συνδυαστικά με φωτοθεραπεία Skin Ox γίνεται σε 4 στάδια:

 1. Η ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

  Η γιατρός εφαρμόζει σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ για 15’ ένα μείγμα από άλφα υδροξυοξέα (AHAs) με βασικό συστατικό το γλυκολικό οξύ αλλά και το λακτικό, το ταρταρικό, το μαλικό, το κιτρικό. Στόχος είναι η κυτταρική ανανέωση και η διείσδυση των θεραπευτικών ουσιών. Μετά, αφαιρεί το υλικό με χλιαρό νερό.

 2. Ο ΟΡΟΣ

  Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει χρήση ενός ορού τοπικά σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ για 15’.

 3. Η ΜΑΣΚΑ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  Η δερματολόγος εφαρμόζει στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου μια μάσκα που εκπέμπει με ασφάλεια κίτρινο φως συγκεκριμένου μήκους κύματος στο πρόσωπο. Η Φωτοθεραπεία Skin ox για τη Ροδόχρου ενεργοποιεί τα συστατικά ώστε να δράσουν. Τα συστατικά που περιέχει ο ορός και τα οποία ενεργοποιούνται με το κίτρινο φως είναι:
  Κολλοειδής άργυρος: Η ουσία έχει έντονη αντιμικροβιακή δράση, κάτι σημαντικό ειδικά σε περίπτωση που υπάρχουν σπυράκια (ροδόχρους ακμή). Αζελαϊκό οξύ: Μειώνει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για τη δημιουργία φλεγμονής στο δέρμα και μειώνει και την ερυθρότητα.
  Corallina Officinalis: Η ουσία που βρίσκουμε στα κόκκινα φύκια είναι πλούσια σε ασβέστιο, διεγείρει την οξυγόνωση τοπικά και έχει αγγειοσυσταλτική δράση που μειώνει τα ορατά σημάδια της ροδόχρου.
  Υαλουρονικό οξύ: Περιέχεται στην σύνθεση σε χαμηλό μοριακό βάρος, ώστε να φτάνει βαθύτερα και να ενυδατώνει τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος αλλά και σε μεγάλο μοριακό βάρος ώστε να ανεβάζει τα επίπεδα της υγρασίας επιφανειακά.

 4. Η ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

   Η δερματολόγος απλώνει κρέμα με ισχυρό SPF για μέγιστη αντιηλιακή προστασία όταν αποχωρήσετε από το ιατρείο. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται σε εβδομαδιαίες συνεδρίες.
  Αποφύγετε την υποτροπή της ροδόχρου
  Για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα φερθείτε σωστά στο δέρμα σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του. Περιορίστε όσο μπορείτε την έκθεση στον ήλιο και φοράτε αντιηλιακό με ισχυρό δείκτη προστασίας (με SPF 30 και πάνω). Μην εκτίθεστε σε ζέστη και αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και ειδικά κόκκινου κρασιού. Στο σπίτι χρησιμοποιείτε ένα ήπιο καθαριστικό και καταπραϋντικά προϊόντα, εξειδικευμένα για τη ροδόχρου νόσο και πλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό ή δροσερό νερό.

 Φωτοθεραπεία Skin ox για τη Ροδόχρου Επικοινωνία