Αντιγήρανση χέρια, ντεκολτέ

Ενέσιμες θεραπείες σώματος και ραδιοσυχνότητες λειτουργούν ως collagen boosters: διεγείρουν την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου και αποκαθιστούν τη νεότητα, εξαφανίζοντας τις Ρυτίδες.

Πόσοι από εσάς ξεχνάτε να εφαρμόσετε αντιηλιακή και ενυδατική κρέμα σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια;

Πρόκειται για ευαίσθητες περιοχές που παρουσιάζουν:

 • Ρυτίδες
 • Ζάρες
 • Πανάδες
 • Χαλάρωση

χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Αρχικά γιατί από εκεί φαίνεται η αληθινή ηλικία μας και κατά δεύτερον γιατί τα σημεία αυτά εκτίθενται καθημερινά στον ήλιο και έχουν μικρές ικανότητες ανάπλασης.

Αυτό σημαίνει ότι:

 • Ο λαιμός
 • Το ντεκολτέ 
 • Τα χέρια

χρειάζονται ειδικές θεραπείες: πρόκειται για εκείνες που προκαλούν τον οργανισμό να παράξει δικό του κολλαγόνο, γι’ αυτό τις θεωρούμε collagen boosters.

 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ SKINBOOSTER

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να δώσει στο δέρμα αυτό που έχει χάσει με τα χρόνια και το οξειδωτικό στρες, δηλαδή την λάμψη και την σφριγηλότητά του.

Ανάλογα με την ηλικία και την έκταση του προβλήματος, επιλέγουμε το ειδικό διάλυμα (cocktail) που θα εισάγουμε στο δέρμα με ειδικές ενέσεις που γίνονται σχεδόν ανώδυνα.

Το κοκτέιλ μεσοθεραπείας μπορεί να περιέχει λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ, σαν το δικό μας που υπάρχει στον οργανισμό, για αντιγήρανση και ενυδάτωση.

Αυτό πάντα συνδυάζεται με βιταμίνες αντιοξειδωτικές και συσφιγκτικές.

Σε πιο έντονο πρόβλημα και για να έχουμε πιο γρήγορη σύσφιγξη στο οβάλ του προσώπου, χρησιμοποιούμε skinbooster, δηλαδή ενισχυμένες μεσοθεραπείες με δραστικά συστατικά.

Βασίζονται στο υαλουρονικό οξύ και σε βιομιμητικά πεπτίδια, δηλαδή αμινοξέα που μιμούνται τα φυσικά σήματα του οργανισμού για ανάπλαση του δέρματος.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα δίνει και η αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες (αμινοξέα) που απελευθερώνονται αφού προηγηθεί ειδική προετοιμασία και επεξεργασία στον ορό του αίματος του ασθενή (Platelet Rich Plasma Therapy).

Ο δερματολόγος θα καθορίσει ποια θεραπεία είναι η καταλληλότερη για εσάς. Όλες οι παραπάνω είναι αποτελεσματικές, ασφαλείς χειμώνα και καλοκαίρι και σχεδόν ανώδυνες.

 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ SCULPTRA

Το Sculptra (πολυ-L-γαλακτικό οξύ) είναι ένα είδος ενέσιμου απορροφήσιμου ράμματος που ενδείκνυται για την ανάπλαση του δέρματος.

Το πολυγαλακτικό οξύ είναι απόλυτα βιοσυμβατό, βιοδιασπώμενο, εφαρμόζεται στην ιατρική πάνω από 20 χρόνια, γεγονός που το καθιστά ασφαλές στα σωστά χέρια, χρησιμοποιείται ακόμα και:

 • Στην κοιλιά για τις ψιλές ρυτίδες
 • Στους γλουτούς για ανόρθωση

Οι επιστήμονες έχουν αναγνωρίσει εδώ και χρόνια την ιδιότητά του να διεγείρει τους ινοβλάστες για τη φυσική και σταδιακή παραγωγή κολλαγόνου.

Επιπλέον, το πολυγαλακτικό οξύ είναι ιδανικό για δύσκολες ρυτίδες στο ντεκολτέ και στα χέρια.

Προϋπόθεση για να είναι ανώδυνη η μέθοδος είναι η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν και καλό μασάζ μετά στο σπίτι για 5 ημέρες. Τα αποτελέσματα έρχονται σταδιακά και διαρκούν έως και 2 χρόνια.

 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ RADIESSE

Το Radiesse (υδροξυαπατίτης) είναι μια ασφαλής ενέσιμη θεραπεία για άμεσο αποτέλεσμα διαρκείας σε ρυτίδες ντεκολτέ και χεριών (στις ράχες).

Το συγκεκριμένο δερματικό εμφύτευμα (filler) έχει σαν δραστικό συστατικό σφαιρίδια υδροξυαπατίτη, ένα φυσικό συστατικό των οστών και των δοντιών.

Ο υδροξυαπατίτης έχει χρησιμοποιηθεί σαν υλικό σε πολλές εφαρμογές επανορθωτικής ιατρικής και είναι βιοσυμβατό και σταδιακά απορροφήσιμο.

Η ενέσιμη θεραπεία με υδροξυαπατίτη είναι σχεδόν ανώδυνη γιατί προηγουμένως χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα, ενώ η μέθοδος γίνεται με ειδική ατραυματική κάνουλα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κάνουμε ήπιο μασάζ στην περιοχή για λίγες ημέρες.

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως 2 χρόνια, χάρη στην ήπια παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FRACTIONAL ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ VENUS VIVA

Οι ρυτίδες και η χαλάρωση εμφανίζονται και στην περιοχή του λαιμού, ενώ οι πανάδες είναι ορατές και στο ντεκολτέ.

Οι fractional ραδιοσυχνότητες προσφέρουν μια επαναστατική θεραπεία ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως:

 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια

Με την τεχνολογία της νανοκλασματικής ραδιοσυχνότητας σβήνουμε πανάδες και ρυτίδες χωρίς να παρουσιάζεται απολέπιση, κάτι που καθιστά τη μέθοδο ασφαλή όλο το χρόνο. Ακόμα, μέσω της παραγωγής ζωνών θερμότητας βαθιά στο χόριο, προκαλούμε παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνουμε σφριγηλότητα.

Οι ραδιοσυχνότητες Venus Viva αντιμετωπίζουν μέσα σε λίγες συνεδρίες ριζικά ρυτίδες και χαλάρωση.

Μετά την συνεδρία θα έχετε ήπια ερυθρότητα για λίγες μέρες, ενώ τις πρώτες ώρες ελαφρύ αίσθημα καύσου που υποχωρεί.

Η θεραπεία συνδυάζεται για πιο γρήγορα αποτελέσματα και την ίδια στιγμή με μεσοθεραπεία από τον ορό του αίματός μας (θεραπεία PRP/Platelet Rich Plasma Therapy).

 

Ρυτίδες Επικοινωνία