Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου

Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου, όπως μικρορεύματα, ραδιοσυχνότητες και εστιασμένοι υπέρηχοι ανήκουν στο μη επεμβατικό οπλοστάσιο του γιατρού που νικά τη χαλάρωση του δέρματος.

Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να είναι και επιδερμική (επιφανειακή) αλλά και πιο βαθιά, σε επίπεδο μυών.

Τα μικρορεύματα, λοιπόν, είναι μια τεχνολογία που «γυμνάζει» κατά κάποιο τρόπο τους μυς, τονώνοντάς τους.

Από την άλλη, οι ραδιοσυχνότητες, μέσω της θερμότητας που διαχέουν, προκαλούν την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό, κάτι που οδηγεί σε σφριγηλότητα.

Οι εστιασμένοι υπέρηχοι επίσης συναγωνίζονται άλλες τεχνολογίες στη σύσφιξη χωρίς χειρουργείο, ενώ το χημικό πίλινγκ φαινόλης:

  • Επαναφέρει τη νεότητα σβήνοντας ουλές, πανάδες, ρυτίδες
  • Βελτιώνει τη σύσφιξη.

Συζητήστε με τον δερματολόγο σας για το τι ταιριάζει στο δικό σας δέρμα.

Εκείνος, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και άλλες ενδείξεις, θα καθορίσει την κατάλληλη θεραπεία.

Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου

 

CATIOVITAL ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ

Τα μικρορεύματα είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη μέθοδος που τονώνει τους μυς του δέρματος προσφέροντας ανόρθωση και εφέ λίφτινγκ.

Ειδικότερα, η θεραπεία Mary Cohr Catiovital Μικρορεύματα χαρίζει φυσικό, αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου το οποίο εγγυάται σύσφιγξη του δέρματος και ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Στη θεραπεία Mary Cohr Catiovital ο γιατρός εφαρμόζει μια θερμαντική μάσκα και αιθέρια έλαια. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος και μέσω του ιονισμού εισάγονται θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και οξέα φρούτων, χαρίζοντάς του μια ξεκούραστη όψη.

Στην συνέχεια, τα μικρορεύματα που δρουν στους μυς του προσώπου, τονώνουν την επιδερμίδα μέσω της διέγερσης που προκαλούν τοπικά στο μυικό σύστημα. Η συγκεκριμένη θεραπεία αντιμετωπίζει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και σταδιακά επιτυγχάνει ανόρθωση προσώπου και διέγερση κολλαγόνου.

Από την πρώτη συνεδρία παρατηρούμε σύσφιγξη. Ακόμα, μπορούμε συγχρόνως να κάνουμε και θεραπεία αποσυμφόρησης οιδημάτων, προσώπου και ματιών.

 

Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου

 ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 3MAX PLUS

Οι Ραδιοσυχνότητες 3Max Plus  αποτελούν μία νέα μέθοδο σύσφιξης της περιοχής του προσώπου, οι οποίες θερμαίνουν την επιδερμίδα σε βάθος και προκαλούν την ανάπλαση κολλαγόνου.

Με τις πρωτοποριακές πολυ-πολικές κεφαλές ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στα 1 και 2 MHz, επιτυγχάνουμε ομοιόμορφη και έντονη διέγερση των ινοβλαστών και το δέρμα είναι πιο σφριγηλό.

Η θεραπεία προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

  • Μείωση του διπλοσάγονου
  • Διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου χωρίς χειρουργείο
  • Μηδέν χρόνο αποθεραπείας
  • Λείανση των ρυτίδων
  • Αποσυμφορητική δράση (υποχωρεί το οίδημα στα μάτια)
  • Σύσφιξη στα κάτω βλέφαρα (βελτιώνονται αισθητικά οι σακούλες)

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες 3Max Plus είναι ευχάριστη, δεν προκαλεί ενοχλήσεις και επιπλοκές.

Η αίσθηση που προκαλείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι μία βαθιά αλλά ανεκτή αίσθηση θερμότητας, η οποία υποχωρεί με το τέλος της συνεδρίας.

Για λίγες ώρες θα παρουσιάσετε ήπια ερυθρότητα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας συνήθως είναι ορατά μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας και συνεχίζουν να παρουσιάζουν βελτίωση με το πέρασμα των συνεδριών.

 

Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου

H.I.F.U. (HIGH INTESITY FOCUS ULTRASOUND)

Οι εστιασμένοι υπέρηχοι (H.I.F.U.)  είναι η πιο σύγχρονη και ισχυρή τεχνολογία που εντάσσεται στις Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου, χωρίς χειρουργείο.

Η συσκευή διαθέτει 4 κεφαλές που διαχέουν υψηλής συχνότητας υπερήχους και ο γιατρός κατευθύνει την καθεμία (επιλέγει την ιδανική ανά περιοχή) σε μικροζώνες ελεγχόμενης θερμικής καταστροφής.

Η ενέργειά τους δρα από την λεπτή ρυτίδα γύρω από τα μάτια και την πτώση των βλεφάρων μέχρι το μυώδες πλάτυσμα και την ανόρθωση του οβάλ του λαιμού.

Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία, προτείνουμε όμως λήψη αναλγητικού 1 ώρα πριν την εφαρμογή και για λίγες μέρες μετά. Οι εστιασμένοι υπέρηχοι δεν προκαλούν ερεθισμό, ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός και τα αποτελέσματα είναι άμεσα αποδίδοντας την καλύτερη εικόνα σε 3 μήνες.

Σε ορισμένα περιστατικά ίσως χρειαστεί επανάληψη της συνεδρίας 3 μήνες αργότερα.

 

ΧΗΜΙΚΟ PEELING ΦΑΙΝΟΛΗΣ, ΧΗΜΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΛΕΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το πίλινγκ φαινόλης απευθύνεται σε όσους μπορούν να θυσιάσουν 7 μέρες για να γυρίσουν το χρόνο πίσω μια δεκαετία.

Στις Θεραπείες Σύσφιξης Προσώπου εντάσσεται η θεραπεία Lip and Eyelid Skin Tech Formula όπως και η θεραπεία Easy Phen Light Skin Tech Peel, καθώς είναι οι πιο δυνατές εφαρμογές που πραγματοποιούνται για έντονες ρυτίδες στο άνω χείλος, το πρόσωπο, τη χαλάρωση, τις ουλές.

Είναι μια ασφαλής φόρμουλα του κορυφαίου γιατρού στα peeling Dr. Philip Deprez, που βασίζεται σε βαθύ ιατρικό peeling φαινόλης σε μόνο μία συνεδρία.

Το συγκεκριμένο πίλινγκ φαινόλης προσφέρει ανόρθωση στα άνω και κάτω βλέφαρα, σβήνει τις ρυτίδες του καπνιστή και τις ρυτίδες του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άριστα εφόσον το πίλινγκ φαινόλης γίνει από έμπειρο και εκπαιδευμένο γιατρό, ενώ διαρκούν τουλάχιστον 10 χρόνια.

Το χημικό πίλινγκ που προσφέρει βλεφαροπλαστική και λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο γίνεται με ασφάλεια μόνο τον χειμώνα, αφού προηγηθεί προετοιμασία με ειδικές κρέμες και ακολουθήσει αποθεραπεία μετά την εφαρμογή του πίλινγκ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Υπάρχει ελάχιστο κάψιμο για λίγα δευτερόλεπτα και λίγος πόνος το πρώτο βράδυ.

Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος αποθεραπείας στο χώρο σας για 7 ημέρες και το επόμενο διάστημα μπορείτε να φορέσετε make up.

Επικοινωνία Επικοινωνία