Θεραπεία Τριχόπτωσης Hair Filler

Θεραπεία Τριχόπτωσης Hair Filler

Η Θεραπεία τριχόπτωσης Hair Filler  είναι η νέα ενέσιμη θεραπεία που σταματά την τριχόπτωση, βασίζεται σε 7 βιομιμητικά πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες και κυκλοφορεί έπειτα από μακροχρόνια έρευνα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της τριχόπτωσης που παρατηρείται σε διάφορες μορφές αλωπεκίας είναι η μικρή διάρκεια της αναγενούς φάσης, δηλαδή του σταδίου εκείνου κατά το οποίο η τρίχα αναπτύσσεται. Το στάδιο αυτό είναι εξαιρετικά σύντομο σε καταστάσεις αλωπεκίας με αποτέλεσμα η ανάπτυξη της τρίχας να μην ολοκληρώνεται και ο κύκλος ζωής της να διαρκεί λίγο.

Διάφοροι επιστήμονες, με επικεφαλής τον Dr. Chung Young Ji, διενήργησαν μακροχρόνια έρευνα πάνω στον ανασταλτικό ρόλο που παίζουν οι αυξητικοί παράγοντες και τα βιομιμητικά πεπτίδια στην ελιπή ανάπτυξη της τρίχας.

Έτσι δημιουργήθηκε η φόρμουλα της ενέσιμης θεραπείας Dr. Cyj Hair Filler Treatment που επιμηκύνει την αναγενή φάση της τρίχας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ HAIR FILLER;

α για την τριχόπτωση Hair Filler Treatment Dr. Cyj αποτελεί μια ενέσιμη περιποίηση και ενίσχυση της τρίχας. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων των μαλλιών, όπως η τριχόπτωση. Πρόκειται για μία ειδική φόρμουλα που περιέχει ένα σύνολο δραστικών ουσιών που εγχέονται στο τριχωτό της κεφαλής, διεισδύουν στις ρίζες, ενισχύουν την αναγέννηση των μαλλιών και διατηρούν τη δραστηριότητα των τριχοθυλακίων.

Η φόρμουλα κατά της τριχόπτωσης Hair Filler Treatment Dr. Cyj περιέχει σύμπλεγμα βιομιμητικών πεπτιδίων και υαλουρονικού οξέος ως δραστικά συστατικά που προάγουν την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και αναζωογονούν τους θύλακες των τριχών. Ακόμα, η φόρμουλα περιέχει ένζυμα, αυξητικούς παράγοντες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Η συνδυαστική τους δράση οδηγεί στην ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών και φυσικά στην αναστολή της απώλειας μαλλιών.

Ειδικότερα, το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει τους τριχικούς θύλακες και διεγείρει τους ινοβλάστες. Τα βιομιμητικά πεπτίδια διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου, προστατεύουν τα κύτταρα των τριχών από εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν απόπτωση των κυττάρων των τριχοθυλακίων, όπως στρες, ηλιακή ακτινοβολία κ.ά. Όλες οι παραπάνω ουσίες σταματούν την τριχόπτωση και επιμηκύνουν την αναγενή φάση της τρίχας.

 

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ HAIR FILLER TREATMENT

Η ενέσιμη θεραπεία για την τριχόπτωση Hair Filler Treatment Dr. Cyj της Caregen εξασφαλίζει σταδιακή απελευθέρωση δραστικών συστατικών στη ρίζα της τρίχας. Με την έγχυση του συμπλέγματος 7 συνολικά πεπτιδίων παρατεταμένης απελευθέρωσης στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, όπου βρίσκονται τα θυλάκια των τριχών, όλα τα απαραίτητα δραστικά συστατικά τοποθετούνται απευθείας στην προβληματική περιοχή και καταπολεμούνται τα αίτια της τριχόπτωσης, σε γυναίκες και άνδρες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ HAIR FILLER

Η θεραπεία για την τριχόπτωση Hair Filler Treatment  προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν καλλυντικά και θεραπευτικά οφέλη με μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ειδικότερα:

  • Αυξάνει την πυκνότητα και τον όγκο των μαλλιών και αντιμετωπίζει την αραίωση.
  • Αυξάνει το πάχος των τριχών, τις ενισχύει και τις ενδυναμώνει, ώστε να αντέχουν σε ρύπους, σκόνη και κακοποίηση.
  • Προάγει τον πολλαπλασιασμό των βλαστοκυττάρων του τριχωτού.
  • Είναι 100% ασφαλής θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Δεν έχει παρενέργειες και δεν προκαλεί επιπλοκές, ούτε βλάπτει το τριχωτό της κεφαλής.
  • Το αποτέλεσμα διαρκεί για σχετικά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Συνήθως χρειάζονται τρεις συνεδρίες ανά 15 ημέρες.
  • Επιταχύνει την τριχοφυϊα.

 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ HAIR FILLER TREATMENT;

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για την ενέσιμη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης Hair Filler Treatment Dr. Cyj είναι άντρες και γυναίκες με αδυνατισμένα μαλλιά που ίσως παρουσιάζουν κάποια μορφή αλωπεκίας (π.χ. ανδρογενετική). Ακόμα, ενδείκνυται σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλουν να επιμηκύνουν το αποτέλεσμα των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων.

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ HAIR FILLER TREATMENT;

Το ιατρικό πρωτόκολλο ορίζει κατά μέσο ότο 1 συνεδρία ανά 15 μέρες, για 2 μήνες, επομένως περίπου 4 εφαρμογές. Ωστόσο, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ο γιατρός θα καθορίσει τον αριθμό των συνεδριών, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Επικοινωνία Επικοινωνία