Ph Cr Peeling

Ph Cr Peeling

ΤΟ PH CR PEELING ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΝΟΣΟΥ

Το Ph Cr Peeling είναι ένα ολοκληρωμένο δερματολογικό πρωτόκολλο, το οποίο μάχεται τη χρόνια ερυθρότητα με πίλινγκ ιατρείου και προϊόντα προετοιμασίας στο σπίτι.

Το peeling pH formula CR (chronic redness) αποτελεί μία θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική για περιπτώσεις ροδόχρου νόσου (ροδόχρου ακμή).

Το πίλινγκ για τη ροδόχρου νόσο CR συνδυάζει οξέα με αντιβακτηριακή δράση για το δέρμα, βιταμίνες για αντιοξειδωτική προστασία και λάμψη, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και διάφορα αντιφλεγμονώδη συστατικά τα όποια στο σύνολο τους δρουν τόσα ισχυρά που επιτυγχάνουν την χημική αναδόμηση του δέρματος με απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο.

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΙΝΓΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ

Το pHformula CR peeling χρησιμοποιεί το σύστημα μεταφοράς PH-DVC που διασφαλίζει ότι οι δραστικές ουσίες της θεραπείας διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, ομοιόμορφα και ελεγχόμενα, χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ή απολέπιση.

Το πίλινγκ για τη ροδόχρου pHformula CR εμπεριέχει:

  •  Ρετινόλη: Παράγωγο της βιταμίνης Α που βοηθάει, σε μικρή δόση, να βελτιωθεί η ανοχή του δέρματος, χωρίς να το ερεθίζει. 
  • Μανδελικό οξύ: Πρόκειται για ένα ήπιο οξύ με αντιμικροβιακή δράση. Δρα ενάντια στα βακτηρίδια που προκαλούν την ροδόχρου ακμή. Είναι ιδανικό για δέρματα που παρουσιάζουν εξανθήματα και απαιτούν πιο ήπιες θεραπείες λόγω της ευαισθησίας τους.
  •  Λακτικό οξύ: Ήπιο οξύ που βοηθάει στην απολέπιση της επιφάνειας του δέρματος και στην ενυδάτωσή του.
  • Σαλικυλικό οξύ: Κερατολυτικό οξύ που συντελεί, ώστε τα συστατικά της θεραπείας να διεισδύουν στο δέρμα αποτελεσματικά.

 

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ

Η θεραπεία της ροδόχρου με το πίλινγκ pHformula CR περιλαμβάνει τη διαδικασία του πίλινγκ στο ιατρείο αλλά και στάδια προετοιμασίας και αποθεραπείας που γίνονται στο σπίτι.

Ειδικότερα:

  1. Η προετοιμασία: Περίπου 2 εβδομάδες προτού κάνετε το πίλινγκ αλλά και ανάμεσα στις συνεδρίες, ιδανικά προετοιμάζετε το δέρμα σας με προϊόντα που περιέχουν δραστικές ουσίες. Αυτό θα βοηθήσει να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Το προϊόν-κλειδί που συμμετέχει στην προετοιμασία είναι το A.C.T.I.V.E. formula με σαλικυλικό οξύ, γλυκολικό οξύ, πιρουβικό οξύ, λακτοβιονικό οξύ, ρετινόλη.
  2. Το pHformula C.R peeling: Εμπλουτισμένο με δραστικές ουσίες, το πίλινγκ που γίνεται στο ιατρείο, διατηρεί την υγεία του δέρματος και αποκαθιστά τις βλάβες. Συμβάλλει στην πλήρη αποκατάσταση της χρόνιας ερυθρότητας και της ροδόχρου ακμής και είναι ειδικά σχεδιασμένο με αντιμικροβιακή δράση για να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και την πρόληψη των υποτροπών.
  3. Ο καθαρισμός: Όσοι ακολουθούν το πρωτόκολλο του πίλινγκ για τη χρόνια ερυθρότητα καλό είναι να χρησιμοποιούν ειδικό καθαριστικό προσώπου, το E.X.F.O. cleanse, το οποίο ενδείκνυται μετά το πίλινγκ αλλά και για ήπια απολέπιση στο σπίτι μετά την θεραπεία.
  4. Η αποθεραπεία: Η χρήση κρέμας με καταπραϋντική δράση P.O.S.T. recovery cream ενδείκνυται μετά τη θεραπεία, στο ιατρείο και στο σπίτι.

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ;

Η θεραπεία για τη ροδόχρου νόσο με πίλινγκ γίνεται ανά 15 ημέρες και ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο 4-6 συνεδριών.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ PH CR PEELING ΣΤΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ

Η θεραπεία της ροδόχρου νόσου με πίλινγκ μειώνει συμπτώματα, όπως εξανθήματα, ερυθρότητα, φλυκταινίδια (τα παρατηρούμε στη ροδόχρου ακμή).

Μετά την θεραπεία με το πίλινγκ pHformula CR για τη ροδόχρου νόσο, τα αποτελέσματα είναι η αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας, η βελτίωση της συνολικής υγείας της και η πρόληψη μελλοντικών υποτροπών.

Αποτελεί μία ισχυρή θεραπεία αναδόμησης του δέρματος, απόλυτα ασφαλή, άμεση και χωρίς παρενέργειες. Έχει το πλεονέκτημα να γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου και δεν έχει καθόλου αποθεραπεία.

Επικοινωνία Επικοινωνία