Θεραπείες για Οβάλ Πρόσωπο και Διπλοσάγονο

Μη χειρουργικές Θεραπείες για Οβάλ Πρόσωπο και Διπλοσάγονο καταργούν το διπλοσάγονο (προγούλι) και επαναδιαμορφώνουν το οβάλ του προσώπου δίνοντας ξανά νεανικό σχήμα στο προφίλ μας.

Μια από τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας αφορά το σχήμα του: τα οστά μετακινούνται, το δέρμα χαλαρώνει, ενώ το λίπος μετακινείται προς τα κάτω.

Έτσι και το οβάλ χάνει το σφρίγος του και χρειάζεται επαναδιαμόρφωση.

Το διπλοσάγονο αναφέρεται στην συσσώρευση λίπους στο πιγούνι, κάτι που δεν οφείλεται μόνο στο χρόνο, αλλά και στην προδιάθεση, γι’ αυτό το βλέπουμε και σε νέους.

Οι καινούριες τεχνικές που λιώνουν το λίπος είναι οι ενέσεις λιποδιάλυσης που:

  • είτε καταστρέφουν τα λιποκύτταρα
  • είτε εμποδίζουν την δημιουργία νέων

ενώ ιδιαίτερη θέση παίζει και η carboxy therapy που βασίζεται στη διάχυση διοξειδίου του άνθρακα τοπικά.

Συγκεκριμένα, οι θεραπείες για το διπλοσάγονο είναι οι παρακάτω:

 

Θεραπείες για Οβάλ Πρόσωπο και Διπλοσάγονο

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ | VENUSIAN CARBOXY THERAPY

Το ιατρικό αέριο CΟ2, όταν χορηγείται στον υποδόριο ιστό οδηγεί σε λύση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Η θεραπεία γίνεται στο διπλοσάγονο με μικρές βελόνες και είναι σχεδόν ανώδυνη. Ταυτόχρονα, το αέριο CΟ2 του Venusian διεγείρει την μικροκυκλοφορία, βελτιώνει την αιμάτωση της περιοχής και την ελαστικότητα του δέρματος στο προγούλι. Οι συνεδρίες γίνονται ανά εβδομάδα ή για πιο γρήγορα αποτελέσματα και ανά 3 ημέρες. Ανάλογα με το πρόβλημα απαιτούνται 6 έως 9 συνεδρίες.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ | DESOFACE

Ενέσιμη θεραπεία λιπόλυσης με 0,5% δεσοξυχολικό νάτριο και καφεΐνη. Το Desoface συνδυάζει την καταστροφή των λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο και τη μείωση του μεγέθους τους. Το εφαρμόζουμε για να μειωθεί το τοπικό λίπος στο προγούλι, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία. Μετά την συνεδρία θα παρουσιάσετε στην περιοχή λίγο οίδημα και αίσθημα βάρους που θα διαρκέσει λίγες μέρες.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ | SAGONI MELT

Το Sagoni melt είναι μια νέα μη χειρουργική, ενέσιμη θεραπεία για τη διόρθωση του διπλοσάγονου. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα περιλαμβάνει δεσοξυχολικό νάτριο, καφεΐνη, καρνιτίνη, Ginkgo biloba, αγκινάρα και φυτικά εκχυλίσματα. Αυτά αμέσως κάνουν λιπόλυση και μείωση του πάχους στο προγούλι. Η ενέσιμη θεραπεία λιπόλυσης βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τη λεμφική αποτοξίνωση γι’ αυτό και δεν προκαλεί πόνο και πρήξιμο. Οι συνεδρίες γίνονται 1, 2 ή 3 εβδομάδες, και ανάλογα με το πρόβλημα το ιατρικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει έναν κύκλο 1 έως 3 συνεδριών.

 

Θεραπείες για Οβάλ Πρόσωπο και Διπλοσάγονο

 

PROSTROLANE INNER B

Η νέα λέξη στις θεραπείες προσώπου είναι τα βιομιμητικά πεπτίδια, συνθετικά πεπτίδια που μιμούνται τα δικά μας όταν η δράση τους έχει πλέον μειωθεί. Στην μέθοδο Prostrolane Inner b  που ενσωματώνονται, σκοπός είναι η συρρίκνωση των λιποκυττάρων στο σημείο της εφαρμογής και όχι η διάλυσή τους. Τα βιομιμητικά πεπτίδια αποδεσμεύονται σταδιακά για πιο αποτελεσματική δράση και αποτρέπουν τον σχηματισμό νέων λιποκυττάρων, ενώ διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στο διπλοσάγονο. Το ενέσιμο διάλυμα περιέχει ακόμα υαλουρονικό οξύ σαν φορεά των πεπτιδίων. Συνεχίζουμε να βλέπουμε αποτελέσματα και 3 μήνες μετά την τελευταία συνεδρία. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία μας επιτρέπει να κάνουμε γλυπτική και λιπόλυση όχι μόνο στο προγούλι, αλλά και σε παρειές και σε σακούλες ματιών, ανώδυνα και με ασφάλεια. Συνήθως αρκούν 3 συνεδρίες ανά 15 ημέρες.

 

Επικοινωνία Επικοινωνία