Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος

Επαναφέρετε την σφριγηλότητα στην κοιλιά, αλλά και τα χέρια και τους γλουτούς με τις Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος, όπως είναι οι ραδιοσυχνότητες 3Max Plus  και τα νήματα σώματος που προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ.

Ο νόμος της βαρύτητας, η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης και η έκθεση στον ήλιο επιδρούν στην ποιότητα του δέρματος, στην χαλάρωση των ιστών και στην ατροφία των μυών.

Οι σύγχρονες θεραπείες που μάχονται την χαλάρωση σώματος είναι μη επεμβατικές, κάποιες είναι ελάχιστα τραυματικές και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός ή σύντομος.

 

Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος

Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος – Ραδιοσυχνότητες με το 3Max Plus

Οι ραδιοσυχνότητες είναι από τις πιο δοκιμασμένες θεραπείες που μάχονται τη χαλάρωση του δέρματος αναίμακτα και μη χειρουργικά.

Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων 3Max Plus  διαθέτει τρεις πολυπολικές κεφαλές RF διαφορετικού μεγέθους η καθεμία.

Είναι δανικές τόσο για πρόσωπο όσο και για σώμα.

Δουλεύουν σε συχνότητες 1 MHz και 2 MHz, καθώς και ρυθμική αναρρόφηση Vacuum για βαθύτερη διείσδυση και ταυτόχρονη αποσυμφόρηση των οιδημάτων (που δημιουργεί η κατακράτηση).

Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογιών προσφέρει γρήγορα αποτέσματα κατά της χαλάρωσης.

Συγκεκριμένα, οι ραδιοσυχνότητες:

  • Θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος
  • Προκαλούν την ανάπλαση κολλαγόνου και την σύσφιγξη σταδιακά.

Θα δείτε τη διαφορά, καθώς:

  • Η κοιλιά θα είναι σφριγηλή, χωρίς ζάρες
  • Οι γλουτοί πιο στητοί
  • Το δέρμα στα μπράτσα δεν θα «κρεμάει».

Με την πραγματοποίηση μίας θεραπείας κάθε 7 με 15 ημέρες για 6-9 συνεδρίες RF, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 3η θεραπεία.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30’ έως και μιάμιση ώρα.

Η διαδικασία με τις ραδιοσυχνότητες δεν είναι επίπονη και δεν παρουσιάζονται επιπλοκές.

Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ραδιοσυχνοτήτων θα νιώσετε μια ευχάριστη αίσθηση θερμότητας στην περιοχή η οποία υποχωρεί μετά το τέλος της θεραπείας.

Θεραπείες Σύσφιξης Σώματος – Νήματα Aptos body

Τα νήματα Aptos Body  είναι από τα πιο ισχυρά νήματα που χρησιμοποιούνται για την οριστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του σώματος που έχουν χάσει την σφριγηλότητά τους με το πέρασμα του χρόνου:

  • Από τα μπράτσα και την κοιλιά
  • Μέχρι τους γλουτούς, τους έσω μηρούς και τα γόνατα.

Τα νήματα Aptos Body  είναι μια ενδιάμεση μέθοδος μεταξύ του χειρουργικού και του απλού νήματος.

Έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τα απλά νήματα PDO ή τα PDO Cog.

Η διαφορά τους από τα νήματα PDO βρίσκεται τόσο στη σύνθεσή τους, στη λειτουργία τους καθώς και στη διάρκεια του αποτελέσματος που προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, τα Aptos Body  κατασκευάζονται στη Γερμανία, είναι απορροφήσιμα νήματα από πολυγαλακτικό οξύ και πολυπροπυλένιο.

Τοποθετούνται στα σημεία του σώματος που χρειάζονται σύσφιγξη, αφού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία.

Ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα που παρουσιάζει, τοποθετούνται από 10 έως 20 νήματα σε ένα ή δύο διαφορετικά σημεία εισόδου.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και βελτιώνεται χάρη στην ιδιότητα των ραμμάτων αυτών να προκαλούν παραγωγή κολλαγόνου μέσα σε τρεις μήνες.

Λίγες μέρες μετά την εφαρμογή των νημάτων Aptos Body , μπορεί να παρουσιάσετε:

  • Μελανιές (εκχυμώσεις)
  • Ήπιο πόνο
  • Μικρές πτυχώσεις στο δέρμα που θα υποχωρήσουν.

 

Νήματα PDO

Τα νήματα PDO αποτελούν μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο σύσφιγξης, η οποία καταπολεμά την ανεπιθύμητη χαλάρωση του δέρματος.

Τα νήματα είναι πλήρως απορροφήσιμα χειρουργικά ράμματα από πολυδιοξανόνη και εισάγονται κάτω από το δέρμα με τοπική αναισθησία μέσω μιας λεπτής βελόνας.

Με τα νήματα PDO σχηματιζούμε ένα υποστηρικτικό πλέγμα κάτω από το δέρμα το οποίο μαζί με τον μικροτραυματισμό που προκαλεί η τοποθέτησή τους, ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ανάπλασης κολλαγόνου και ελαστίνης και την σύσφιγξη.

Τα νήματα PDO συνδυάζονται και με νήματα άμεσης ανάρτησης PDO Cog . Η μέθοδος δεν αφήνει σημάδια και είναι μη χειρουργική.

Ίσως παρουσιάσετε προσωρινά ήπιο πόνο και μελανιές που όμως θα υποχωρήσουν σε λίγες μέρες.

Επικοινωνία Επικοινωνία