Θεραπείες για Πανάδες Σώματος

Οι Θεραπείες για Πανάδες Σώματος όπως το πίλινγκ, λέιζερ και fractional ραδιοσυχνότητες (RF) είναι τα όπλα που καταργούν αναίμακτα τις πανάδες στα χέρια και το ντεκολτέ, αλλά και στο πρόσωπο.

Όσο έμφαση δίνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας τόσο παραμελούμε συχνά περιοχές που όμως προδίδουν την ηλικία μας: Τα χέρια και το ντεκολτέ.

Πρόκειται για σημεία που εκτίθενται στον ήλιο, αλλά τα σημάδια φωτογήρανσης που παρουσιάζουν μας προσθέτουν χρόνια.

Οι θεραπείες που σβήνουν τις καφέ κηλίδες και τις πανάδες γίνονται αναίμακτα στο ιατρείο, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

 

Θεραπείες για Πανάδες Σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ PEELING;

Το χημικό πίλινγκ χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Εφαρμόζουμε στο δέρμα ειδικά διαλύματα, ώστε να καταστρέψουμε με ελεγχόμενο τρόπο τμήματα του φωτογηρασμένου δέρματος.

Ανάλογα με τον στόχο (λάμψη, πανάδες, ρυτίδες) μπορεί να μην εμφανίσετε καθόλου ερεθισμό, να παρουσιάσετε ελαφριά απολέπιση και ερυθρότητα για λίγες μέρες ή πιο έντονη για μια εβδομάδα.

Το νέο δέρμα που θα αναγεννηθεί θα είναι πιο υγιές, φωτεινό, με λιγότερες ρυτίδες και θα συγκρατεί καλύτερα την υγρασία παραμένοντας ενυδατωμένο.

Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτείται να ακολουθήσετε τις οδηγίες του δερματολόγου πριν και μετά την θεραπεία.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EASY DROXY BLUE PEEL;

Το blue peel (μπλε πίλινγκ) είναι μία μέθοδος χημικού peeling που εφαρμόζουμε για να σβήσουμε:

  • τις πανάδες στο πρόσωπο
  • τα χέρια
  • το ντεκολτέ.

Πρόκειται για συνδυασμένα οξέα φρούτων με γλυκολικό, κιτρικό, λακτικό, κοζικό και σαλικυλικό οξύ. Δεν ερεθίζει το δέρμα και σταδιακά του προσφέρει λεύκανση.

 

Θεραπείες για Πανάδες Σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ YELLOW PEEL ΤΗΣ MENE/MOY;

Το yellow peel (κίτρινο πίλινγκ) είναι ένα χημικό peeling ειδικά για τις πανάδες σε πρόσωπο και ντεκολτέ.

Το yellow peel είναι συνδυασμός peeling ρετινοϊκού οξέος (βιταμίνη Α), φυτικού οξέος, αζελαϊκού, κοζικού οξέος και σαλικυλικού οξέος.

Μετά την θεραπεία το δέρμα έχει μια κιτρινωπή απόχρωση και μετά από 3 μέρες παρουσιάζει μια ελαφριά απολέπιση.

Το κίτρινο πίλινγκ δρα κατά των πανάδων και των λεπτών ρυτίδων.

 

Θεραπείες για Πανάδες Σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ME LINE PEEL;

Το Me line είναι νέας γενιάς peeling που προσαρμόζεται στον φωτότυπο του δέρματος, σκουρόχρωμο ή ανοιχτόχρωμο.

Είναι ιδανικό για το μέλασμα, τις πανάδες προσώπου ή για την υπερμελάγχρωση στην ευαίσθητη γεννητική περιοχή και στην κοιλιά.

Τα διαλύματα που χρησιμοποιούμε βασίζονται σε συνδυασμούς τρανεξαμικού οξέος, αζελαϊκού οξέος, κοζικού οξέος, ρετινόλης, ρεσορσινόλης, φυτικού οξέος, μανδελικού οξέος, πυρουβικού οξέος, σαλικυλικού οξέος και VIT C (βιταμίνη C).

Συνήθως το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα σε 2 συνεδρίες, χωρίς έντονη αίσθηση καύσου, ενώ θα παρουσιάσετε μέτρια απολέπιση για λίγες μέρες.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ενέσιμη μεσοθεραπεία που συνδυάζει τρανεξαμικό οξύ, νικοτιναμίδιο και γλουταθειόνη.

 

Θεραπείες για Πανάδες Σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MELANOPLUS;

To εξειδικευμένο peeling για πανάδες στο πρόσωπο, τα χέρια, το ντεκολτέ και την πλάτη περιέχει κοζικό οξύ, φερουλικό οξύ, σύμπλεγμα Bexaretinyl και TCA (τριχλωροξικό οξύ) 20%.

Ενδείκνυται για όλους τους φωτότυπους αλλά αποφεύγεται τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα αισθανθείτε ελαφρύ καύσο, ενώ τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσετε ήπια ή μέτρια απολέπιση.

Σταδιακά θα δείτε τις ψιλές ρυτίδες και τις πανάδες να εξαλείφονται.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ VENUS VIVA FRACTIONAL ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Η θεραπεία Venus Viva Fractional ραδιοσυχνότητα  είναι μια εξαιρετικά πρωτοποριακή μέθοδος.

Το σημαντικό πλεονέκτημά της είναι ότι εφαρμόζεται με ασφάλεια όλο το χρόνο, σε όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες λόγω ηλιοφάνειας.

Με τη νέα τεχνολογία της νανοκλασματικής (fractional) ραδιοσυχνότητας του Venus Viva κάνουμε επιλεκτική εξάχνωση της επιδερμίδας και στη συνέχεια δίνουμε μικροκολόνες θερμότητας στο χόριο για την ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την αναγέννηση του κολλαγόνου.

H fractional ραδιοσυχνότητα με needling αφορά μια συσκευή με μικροσκοπικές βελόνες, μεμονωμένες ή μη που διοχετεύουν την ενέργεια της ραδιοσυχνότητας σε βάθος από 3,5 -1,5m. Μέσω του ελεγχόμενου τραυματισμού και της ενέργειας που απελευθερώνεται, επιτυγχάνουμε ανάπλαση και παραγωγή κολλαγόνου.

Περίπου 30-40′ πριν την εφαρμογή της μεθόδου, απλώνουμε μια αναισθητική κρέμα, ενώ για κάποιες ώρες μετά την διαδικασία θα έχετε ήπιο αίσθημα καύσου και ερυθρότητας. Σταδιακά θα παρουσιάσετε βελτίωση στην όψη των ρυτίδων και της επιδερμίδας, ακόμα και σε λαιμό, μάτια, ντεκολτέ.

Οι ραδιοσυχνότητες μάχονται την χαλάρωση του δέρματος, συσφίγγουν τους ορατούς πόρους, βοηθούν ενάντια στην ακμή, μειώνουν τις ουλές ακμής και τις ήπιες δυσχρωμίες του δέρματος.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ KTP LASER

Το KTP Laser  εκπέμπει πράσινο φως στα 532 nm. Σε αυτό το μήκος κύματος, το λέιζερ απορροφάται εύκολα τόσο από τη μελανίνη, όσο και από την αιμοσφαιρίνη των αγγείων του ανθρώπινου σώματος.

Το μικρό μήκος κύματος το κάνει να δρα πιο επιφανειακά, καθιστώντας το ιδανικό για την αντιμετώπιση των πανάδων του δέρματος σε χέρια, πρόσωπο, ντεκολτέ.

Η πανάδα σκουραίνει και στη θέση της παρουσιάζεται ερυθρότητα τις επόμενες μέρες έως ότου υποχωρεί.

Οι ευρυαγγείες προσώπου, μύτης και τα cherry αιμαγγειώματα κορμού αντιμετωπίζονται εξίσου δραστικά σε λίγες συνεδρίες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ PICO LASER

Η θεραπεία με τη χρήση της τεχνολογίας Pico πλεονεκτεί έναντι των άλλων ως προς την αποτελεσματικότητα στις πιο αχνές πανάδες.

Η εφαρμογή του pico laser είναι εξαιρετικά ακριβής και δεν αφήνει σημάδια.

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται συνήθως 1-2 συνεδρίες, ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα των πανάδων, με ένα μεσοδιάστημα κάποιων εβδομάδων που ορίζει ο γιατρός. Μετά την θεραπεία, το πρόσωπο έχει έντονο ερεθισμό, που όμως υποχωρεί σε 5 μέρες περίπου.

Το pico laser έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην αφαίρεση τατουάζ.

Επικοινωνία Επικοινωνία