Τοπικό Πάχος – Λιπόλυση

Λιπόλυση

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Λιπόλυση με Cavitation υπερήχους, ενέσεις λιποδιάλυσης και Carboxytherapy υπόσχονται να σας απαλλάξουν από το περιττό λίπος αναίμακτα.

Αν έχετε:

  • Τοπικό πάχος στην κοιλιά («σωσίβιο»)
  • Ψωμάκια
  • Περιττό λίπος στα μπράτσα και στις γάμπες ή ακόμα και στο πιγούνι (διπλοσάγονο)

υπάρχουν αναίμακτες λύσεις που εξασφαλίζουν γρήγορο χρόνο αποθεραπείας.

Εστιασμένοι υπέρηχοι (Cavitation), ενέσεις λιποδιάλυσης και carboxytherapy είναι οι πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές μέθοδοι λιπόλυσης που γίνονται στο ιατρείο. Συγκεκριμένα:

 

Λιπόλυση

  1. ΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ CAVITATION ΥΠΗΡΗΧΟΥΣ 3MAX PLUS

Οι συνδυαστικές θεραπείες χτυπούν το πρόβλημα με πολλούς τρόπους για καλύτερο αποτέλεσμα και γίνονται σε 1 συνεδρία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία. Ειδικότερα, το 3-ΜΑΧPLUS «παντρεύει» 3 τεχνολογίες αιχμής σε μια πλατφόρμα για αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος:

  • Cavitation (υπέρηχοι)
  • Multipolar RF (πολυπολικές ραδιοσυχνότητες)
  • Vacuum RF (αναρρόφηση).

Οι μελέτες δείχνουν ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα.

Οι υπέρηχοι για λιπόλυση 3-MAXPLUS Cavitation εκπέμπουν μία συγκεκριμένη συχνότητα 37 KHZ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την καταστροφή των λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος.

Η τεχνολογία αυτή των εστιασμένων υπερήχων δημιουργεί φυσαλίδες μέσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη μόνιμη καταστροφή τους και τη λιπόλυση.

Ακολουθεί θεραπεία με το multipolar RF στα 1 και 2 MHZ όπου μέσω της θερμότητας γίνεται έντονη παραγωγή κολλαγόνου και σύσφιγξη.

Η ταυτόχρονη ρυθμική αναρρόφηση με το Vacuum μειώνει τις κατακρατήσεις, ενισχύει την αποβολή των τοξινών και του ρευστοποιημένου λίπους από την περιοχή και βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία.

Αριθμός συνεδριών: 6-9 συνεδρίες, 1 ανά εβδομάδα ή ανά 10 μέρες.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα εμφανή από την 3η επίσκεψη.

 

Λιπόλυση

2. AQUALYX ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η ενέσιμη λιπόλυση Aqualyx αποτελεί μία ασφαλή, αποτελεσματική μέθοδο που καταπολεμά το τοπικό λίπος.

Η ουσία που εισάγουμε είναι το δεσοξυχολικό οξύ (ή δεσοξυχολανικό οξύ), ένα ανάλογο των χολικών ενζύμων που παράγεται στο ήπαρ και έχει την ιδιότητα να διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων οδηγώντας τα στην καταστροφή.

Η μέθοδος αυτή είναι περισσότερο αποτελεσματική σε άτομα με κανονικό σωματικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαρα.

Η ενέσιμη θεραπεία Αqualyx έχει εγγυημένα αποτελέσματα στα μπράτσα, το στήθος (γυναικομαστία στους άντρες), στην κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, το προγούλι (διπλοσάγονο), περιοχές που χαρακτηρίζονται για το επίμονο λίπος που δύσκολα απομακρύνεται με τη γυμναστική και την σωστή διατροφή.

Ακόμα, η ενέσιμη τεχνική γίνεται με ειδικό τρόπο ώστε η θεραπεία να είναι ανώδυνη.

Βέβαια, τις επόμενες μέρες, η καταστροφή του λίπους ίσως δημιουργήσει ήπιο πόνο, πρήξιμο και αίσθημα βάρους που θα υποχωρήσουν σύντομα.

Το λεμφικό μασάζ μετά τη θεραπεία και η χρήση υπερήχων ανακουφίζουν και επιταχύνουν την ανάρρωση. Τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και από την πρώτη συνεδρία, ανάλογα με το πρόβλημα, την έκταση και τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης.

Επίσης, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, καθώς το τοπικό πάχος εξαφανίζεται από τα σημεία όπου έγινε η ενέσιμη λιπόλυση.

Αριθμός συνεδριών: Περίπου 3-4 κάθε μήνα.

 

3. CARBOXYTHERAPY VENUSIAN

Το Carboxytherapy Venusian αποτελεί μία ιατρική θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Η μέθοδος βασίζεται στο αέριο διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο εισάγουμε με αργό και ανώδυνο τρόπο και σε μικρές ποσότητες (10-20ml η ροή) κάτω από το δέρμα, με τη βοήθεια μιας μικρής βελόνας. Το επόμενο διάστημα ο οργανισμός το αποβάλλει φυσιολογικά.

Όπως αποδεικνύουν διάφορες κλινικές μελέτες (π.χ. στο Journal of Cosmetic Dermatology, 12/2016), το Carboxytherapy βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, στην οξυγόνωση των ιστών, στη διάσπαση της μεμβράνης των λιποκυττάρων και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Αριθμός συνεδριών: 6-8 κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται κάθε φορά ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την περιοχή όπου συσσωρεύεται το τοπικό πάχος.

Ακόμα, έχετε υπόψη σας ότι κάθε θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όπως η μεσοθεραπεία και οι ραδιοσυχνότητες, μπορούν να συνδυαστούν με το Carboxytherapy Venusian για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνία Επικοινωνία