Πανάδες & Λάμψη

Θεραπείες Λεύκανσης

Η χρόνια έκθεση στον ήλιο και η γήρανση:

 • Καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα χαλάρωση και ρυτίδες
 • Καταστρέφουν τα αγγεία του δέρματος με αποτέλεσμα αυτά να διαστέλλονται (ευρυαγγείες)
 • Αποδιοργανώνουν τα μελανοκύτταρα με αποτέλεσμα πανάδες, κηλίδες.

Το μέλασμα είναι μια ειδική κατηγορία πανάδας που είναι συνήθως μεικτό, δηλαδή και επιφανειακό και βαθύ και επηρεάζεται εκτός από την υπεριώδη και μπλε ακτινοβολία και από τα οιστρογόνα (εγκυμοσύνη και αντισυλληπτικά) και από την κληρονομικότητα.

Οι θεραπείες για τις Πανάδες & Λάμψη περιλαμβάνουν ειδικά peeling, laser και ραδιοσυχνότητες ανάλογα τι θα επιλέξει ο γιατρός σας.

Τα χημικά peeling βασίζονται στην εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων στην επιδερμίδα με σκοπό:

 • Την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος 
 • Τη λάμψη
 • Την ανανέωση.

Ανάλογα με το peeling μπορεί να μην έχουμε κανένα ερεθισμό, μπορεί να έχουμε μικρή απολέπιση και ερυθρότητα για λίγες μέρες ή να έχουμε κάτι πιο έντονο για 7 ημέρες.

 1. Πανάδες & Λάμψη – Biorepair whitening 

  Νέα θεραπεία λεύκανσης χωρίς ερεθισμό, ακόμα και το καλοκαίρι. Με την τεχνολογία του electroporation μικρομοριακές λευκαντικές ουσίες όπως Vitamin C, αρβουτίνη, γλουταθειώνη και λευκαντικά πεπτίδια διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ιδανικό για ανθεκτικά μελάσματα αλλά και σαν θεραπεία πρόληψης. Έτσι ρυθμίζεται και αναστέλλεται η υπερπαραγωγή μελανίνης.

 2. Πανάδες & Λάμψη – Nanopeel TRX Sesderma 

  Χάρη στην επαναστατική νανοτεχνολογία, χρησιμοποιούμε συνδυασμένα οξέα φρούτων, ρετινόλη, τρανεξαμικό οξύ, κοζικό οξύ, αζελαϊκό οξύ, ρεσορσινόλη και ρετινόλη με τη μορφή λιποσωμάτων. Έτσι έχουμε στοχευμένη δράση σε όποιο βάθος επιθυμούμε για πανάδες και ρυτίδες και με ασφάλεια. Δεν υπάρχει ερυθρότητα μετά, μόνο μια μικρή απολέπιση για λίγες μέρες. Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη θεραπεία.

 3. Πανάδες & Λάμψη – Ph Formula Mela Treatment 

  Σύστημα θεραπείας πανάδων με το σύμπλεγμα PH-DVC που στοχεύουν στην ανατολή της τυροσινάσης και τη λεύκανση χωρίς ανάγκη εξουδετέρωσης, χωρίς αίσθημα καύσου, με μικρή απολέπιση τις επόμενες μέρες. Ταυτόχρονα έχουμε και ανάπλαση επιδερμίδας και ανανέωση.

 4.  Summer peel 

  Είναι οι θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος και λάμψης ακόμα και με ηλιοφάνεια, βοηθούν στη ξηρότητα του δέρματος, τη θαμπή όψη, τις ήπιες κηλίδες, την ήπια χαλάρωση, τις πρώτες ρυτίδες. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός. Αυτά είναι τα Ο2 Lift peel, moist peel, ferulic acid peel, aloe vera – vit C peel. Ενισχύουμε με αυτά την άμυνα του δέρματος, θωρακίζουμε την εσωτερική υγρασία, το κάνουμε πιο φωτεινό και το προστατεύουμε χάρη στα αντιοξειδωτικά από τις ελεύθερες ρίζες από το στρες και τον ήλιο.

 5. Bene Bellum

  Επαναστατική θεραπεία ενάντια στο μέλασμα με το ισχυρό τρανεξαμικό οξύ, vitamin A,E, C, και 4-hexylresorsinol. Ασφαλής, ακόμα και με ηλιοφάνεια, χωρίς ερεθισμό, πολεμάμε παλαιά και επίμονα μελάσματα μέσω της τεχνολογίας του microneedling. Αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Φωτοθεραπεία και φωτοδυναμική θεραπεία (Skin – OX, Sesderma)

Σύγχρονη, ανώδυνη και φυσική θεραπεία που συνδυάζει το ορατό φως LED ή High Density Diode, σε διάφορα μήκη κύματος (Low Level Light Energy) μόνο του ή μαζί με φωτοευαισθητοποιές ουσίες (φωτοδυναμική θεραπεία).

Τα φωτόνια ενεργοποιούν την οξυγόνωση των κυττάρων και την ανάπλαση του δέρματος. Το κόκκινο φως ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, το μπλε φως αναστέλλει τη σμηγματόρροια και το προπιοβακτήριο της ακμής, το πράσινο φως είναι αντιφλεγμωνώδες και ενάντια στις πανάδες, το κίτρινο φως είναι ενάντια στην ερυθρότητα και τη ροδόχρου νόσο.

Ο ταυτόχρονος συνδυασμός με φυτικές ουσίες που ενεργοποιούνται από το φως (όπως χλωροφύλλη, κουρκουμάς, λιποσωμιακό ALA, Colloidal gold, Colloidal silver), οδηγεί σε ενισχυμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα για:

 • Ακμή (κυστική ή φλεγμονώδη)
 • Ρυτίδες
 • Δυσχρωμίες δέρματος
 • Πανάδες, ευαίσθητο
 • Κόκκινο δέρμα
 • Ροδόχρους ακμή

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ασφαλής και είτε δεν έχουμε καμία αποθεραπεία και κανένα ερεθισμό είτε ανάλογα με το πρωτόκολλο έχουμε λίγες μέρες ελαφριά απολέπιση.

Επικοινωνία Επικοινωνία